تجهیزات قالیشویی
تجهیزات قالیشویی
شاید شما هم به فکر راه اندازی قالیشویی باشید ، در ابتدا باید مشخص کنید که میخواهید یک قالیشویی سنتی را تاسیس کنید یا یک قالیشویی نیمه اتوماتیک و اتوماتیک ، در اینجا ما به توضیح تمامی موارد و تجهیزات لازم برای راه اندازی قالیشویی می پردازیم .
قالیشویی تمام سنتی
90 درصد از قالیشویی های فعال در ایران از نوع سنتی می باشند , تجهیزات قالیشویی دستی بیشتر شامل دستگاه شلاق زن برای شستشوو دستگاه خشک کن دیگی برای خشک کردن فرش می باشند . شرکت آرتا صنعت شرق با یه دهه تجربه در زمینه تولید دستگاه های قالیشویی آماده مشاوره و ارائه تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی قالیشویی سنتی به شما عزیزان می باشد .
قالیشویی نیمه اتوماتیک
در قالیشویی های نیمه اتوماتیک معمولا به علت کمبود فضا جهت بهره برداری از شستشوی دستی و خشک کن های قوی مانند خشک کن لوله ای استفاده می شود . خشک کن های قوی باعث خواهد شد تا فرش در زمان کمتری به مشتری تحویل داده شود . دستگاه های خشک کن لوله باعث کاهش زمان تحویل ، چروک نشدن فرش و جلوگیری از زردی موثر است .
قالیشویی تمام اتوماتیک
برای احداث یک قالیشویی تمام اتوماتیکی نیاز به سرمایه گذاری بین ۲۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان می باشد . دستگاه های شستشوی فرش تمام اتوماتیک عبارتند از : دستگاه های خشک کن تمام اتوماتیک ، دستگاه های پرزگیر اتومات ، دستگاه های گردگیری تمام اتوماتیک ، دستگاه های ریلی اتوماتیک ، دستگاه تصفیه و بازیافت آب و دار اتوماتیک می باشد . مساحت لازم برای قالیشویی و کارگاه مکانیزه 200 متر مربع و یا بالاتر می باشد .
مراحل شستشوی فرش :
مراحل شستن یک فرش شامل خاک گیری ، تثبیت رنگ ، لکه برداری ، شستشو ، آبکشی و خشک کردن می شود که بجز مرحله تثبیت رنگ و لکه برداری که بصورت دستی انجام میشود بقیه مراحل نیاز به دستگاه خود را دارند.
دستگاه خاک گیر : همانطور که از نام دستگاه پیداست ، وظیفه این دستگاه ، گرفتن خاک فرش می باشد .
دستگاه خشک کن : مرحله خشک کردن توسط دستگاه ابگیر که بصورت ابگیر لوله ای است ، انجام می شود.
دستگاه های شستشو : دستگاه برس تک موتوره و دو موتوره , دستگاه شلاق زن
تجهیز قالیشویی :
دستگاه های قالیشویی معمولا بزرگ و حجیم هستند. قیمت این تجهیزات با توجه به نوع دستگاه و کیفیت قطعات متفاوت است . نکته مهم در خصوص این دستگاه ها خدمات پس از فروش و تامین قطعات مصرفی آنها می باشد که بهتر است از شرکت های معتبر و دارای گارانتی تهیه کنید . شرکت آرتا صنعت شرق با یه دهه تجربه در زمینه تولید دستگاه های قالیشویی آماده مشاوره و ارائه تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی قالیشویی به شما عزیزان می باشد . کلیه تجهیزات تولیدی توسط شرکت آرتا صنعت دارای گارانتی و خدمات پس از فروش در ایران می باشد .
فضای لازم برای راه اندازی قالیشویی
معمولا برای راه اندازی یک قالیشویی سنتی به زمینی معادل حداقل ۳۰۰متر احتیاج است . قالیشویی شامل دو بخش شستشو و آبگیری و فضای خشک کن و انبار ها می شود . برای شستشو فضایی حدود 100 متر مربع نیاز است , برای آبگیر فضایی معادل ۵ متر مربع و سالن شستشو ( شور) مساحتی معادل ۴/۵× ۱۰ متر را اشغال می کند که در این مساحت می توان ۳ فرش ۳×۴ را همزمان روی سکو پهن کرد ، در صورت استفاده از دستگاه شستشوی اتوماتیک میزی ، فضای قسمت شستشو به کمتر از ۵×۳ متر مربع خواهد رسید.
انبارها شامل انبار فرش های کثیف و انبار فرش های تمیز و انبار مواد شوینده و تجهیزات جانبی شامل مبل شور و … می باشد . اگر بخواهیم روزانه ۱۰۰ فرش را شستشو کنیم پس باید ۵۰ فرش را در انبار نگهداری کنیم و این فضایی معادل ۳× ۴ متر مربع را اشغال می کند که می توان با دیوار یا پارتیشن آنرا جدا نمود ، برای انبار فرش های تمیز نیز همین میزان فضا لازم است .
برای بخش خشک کن ، اگر در منطقه گرمسیر قصد ایجاد قالیشویی را دارید به گرمخانه جهت خشک کردن نهایی فرش نیازی نیست و کافی است فرشها را در مقابل آفتاب و روی لوله هایی آویز کرد . برای ۵۰ فرش به فضایی حدودا ۱۰×۵ نیاز است . در صورت استفاده از آبگیرهای سرعت بالا ، سرعت و کیفیت خشک کردن به مراتب بالاتر خواهد بود و انرژی کمتری هم در گرمخانه مصرف خواهد شد و ضمنا بعلت آبگیری فوق العاده و ۹۸ درصدی در آبگیر لوله ای پرسرعت ، فرش دچار زردی نخواهد شد و دیگر نیازی به مصرف کلر جهت پاک کردن لکه های زردی هم نخواهد بود.
خرید تجهیزات قالیشویی
شرکت آرتا صنعت شرق با عنوان یکی از تولیدکنندگان دستگاه های قالیشویی آماده ارائه مشاوره و تجهیز قالیشویی سنتی و نیمه مکانیزه با خدمات پس از فروش و گارانتی می باشد . جهت اطلاع از قیمت تجهیزات قالیشویی با ما شماره 02166931293 تماس بگیرید .
سوالات متداول :
کیفیت خدمات قالیشویی اتوماتیک بهتر است یا سنتی؟
کیفیت شستشو در قالیشویی های مکانیزه به صرفه تر و کاملا اقتصادی می باشد . به علت اتواتیک بودن مراحل شستشو آسیب کمتری به فرش وارد شده و تمیزی بیشتری را به همراه خواهد داشت .
نظر بدهید